ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ Η' ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!

7 κουταβάκια γεννήθηκαν σε άδειο οικόπεδο από την Κουκλίτσα στο Κορωπί. Η Κουκλίτσα είναι μια πανέμορφη αδέσποτη σκυλίτσα που είναι πολύ γλυκιά και πολύ καλή μαμά, αλλά δεν μπορεί να προφυλάξει τα μωρά της από τους κινδύνους τώρα που μεγάλωσαν τόσο ώστε να μπορούν να βγούνε στο δρόμο. 






















Τα 7 μωράκια της είναι κι αυτά κουκλάκια, 3 αγοράκια και 4 κοριτσάκια και είναι πολύ φιλικά με τους ανθρώπους. Κάτι που τα φέρνει σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο γιατί όταν βλέπουν άνθρωπο τρέχουν όλα μαζί να τον προϋπαντήσουν με τις ουρίτσες να ανεμίζουν και τις στρουμπουλές κοιλίτσες τους να χοροπηδάνε. 

Χρειάζονται ΑΜΕΣΑ ΣΠΙΤΙΑ! Είτε για μόνιμη υιοθεσία είτε για φιλοξενία. 
Δυστυχώς η κοπέλα που τα φροντίζει δεν μπορεί να πάρει στο σπίτι της γιατί έχει ήδη σκύλο που δεν είναι φιλικός με άλλα ζώα και εμείς αδυνατούμε να αναλάβουμε την φιλοξενία τους λόγω των προβλημάτων που έχουμε με τον χώρο μας... 

Φροντίσαμε όμως να τα εμβολιάσουμε, να τα αποπαρασιτώσουμε και σε περίπτωση προσωρινής φιλοξενίας αναλαμβάνουμε και την προώθηση τους. 

Αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα από τα μωρά ή μπορείτε να φιλοξενήσετε ένα ή περισσότερα ώστε να είναι προστατευμένα μέχρι να υιοθετηθούν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Χριστίνα

Τηλ. 6940205354, e-mail: ivi@hol.gr
Προφίλ στο Facebook: χριστινα ευσταθιου

Category: 0 σχόλια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου