Χαρίζονται σκυλάκια



Στην πρώτη φωτογραφία είναι ένα καφέ κουταβάκι με πανέμορφα μάτια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών. Φιλοξενείται σε ένα σπίτι με τόσα πολλά σκυλιά και τόσο άθλιες συνθήκες διαβίωσης που δεν του είχαν δώσει ούτε το χάπι για τα σκουλήκια και η κοιλίτσα του ήταν πρησμένη!!!! Του κάναμε την αποπαρασίτωση, αλλά, τι ζωή τον περιμένει εκεί;
Στη 2η φωτογραφία είναι το Ερμάκι.



 Είναι περίππου 6 μηνών. όταν ήταν 2 μηνών τον χτύπησε αυτοκίνητο και έμεινε ένα μήνα στη φιλοζωική παλεύοντας για τη ζωούλα του. Τα κατάφερε. Μετά νίκησε την ψώρα και το πιο πρόσφατο ήταν δάγκωμα από pit-bull. Οριακά τη γλίτωσε το καημένο το Ερμάκι. Όμορφος, έξυπνος, και φύλακας. Κανείς δεν μπορεί να περάσει έξω από το σπίτι όταν είναι εκεί ο Ερμής.
Στην 3η φωτογραφία είναι μια ημίαιμη κυνηγοσκυλίτσα. Χτυπημένη κι αυτή από αυτοκίνητο, σώθηκε γιατί ούρλιαζε μες στη νύχτα από τους πόνους και βγήκε μια κοπέλα, τη μάζεψε και την πήγε στο γιατρό. Φιλοξενείται προσωρινά σε ένα σπίτι που είναι προς πώληση και αν δεν βρεθει οικογένεια για αυτή τη μικρή, σύντομα θα βρεθεί πάλι στο δρόμο που τόσο φοβάται.
Στην 4η φωτογραφία είναι η μάνα του δικού μου σκυλιού (Leko). Μόνιμα δεμένη στο πίσω μέρος μιας αυλής με λίγο φαγητό. Είναι ενός έτους και είναι πάρα πολύ καλό ζώο. Είναι μεσαίου μεγέθους.
Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά ας στείλει ενα mail σε εμάς , στο μλογκ μας , και θα σας φέρουμε εμείς σε επικοινωνία!





Category: 0 σχόλια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου