Νομοθεσία δαγκώματος σκυλιών - Τα γεγονότα στις δίκες δαγκωμάτων σκυλιών

Ενώ τα σκυλιά μπορούν να είναι οι καλύτεροι φίλοι μας, μερικά σκυλιά μπορούν να γίνουν επιθετικά και δάγκωμα κάποιος.

Ένα δάγκωμα σκυλιών εμπίπτει στο νόμο στην κατηγορία προσωπικών τραυματισμών. Κάθε κράτος έχει τους διάφορους νόμους σχετικά με την ευθύνη του ιδιοκτήτη dogs. Παρακάτω είναι πράγματα που πρέπει να κάνετε εάν δαγκώνεστε από ένα σκυλί.


Σκυλιά ότι το δάγκωμα μπορεί να το κάνει για διάφορους λόγους. Ίσως το σκυλί είχε πάντα μια επιθετική φύση και σας θεωρεί ως ανεπιθύμητο ξένο. Ιστορικά, υπάρχουν ορισμένες φυλές που ήταν γνωστές στη λιμενική επιθετικότητα. Η φυλή του Bull κοιλωμάτων είναι ένα κοινό παράδειγμα.
Η φυλή dog.s είναι μόνο ένας παράγοντας και doesn.t σημαίνουν πάντα ότι το σκυλί θα είναι επιθετικό και επιρρεπές σε δάγκωμα. Να αντιμετωπίσετε ένα σκυλί που είναι υγιές προηγούμενος και απαλλαγμένος από τη δυσάρεστη συμπεριφορά. Εντούτοις, τώρα το σκυλί πάσχει από μια ασθένεια υγείας όπως η λύσσα. Η λύσσα μπορεί να αναγκάσει τα σκυλιά για να γίνει αποπροσανατολισμένα και να μαστιγώσει έξω με το δάγκωμα των ανθρώπων. 




Ένα κλασικό σημάδι της λύσσας και αφρίζει του στόματος.
Εάν δαγκώνεστε είναι επιτακτικό ότι ελέγχετε το δάγκωμά σας έξω στο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατόν. Τα σκυλιά μπορούν να είναι οικοδεσπότης σε διάφορες βακτηριακές και προερχόμενες από ιό μολύνσεις που μπορείτε να συμβληθείτε όπως το σκουλήκι δαχτυλιδιών. Σιγουρευτείτε εντούτοις, ότι θυμάστε τον τύπο φυλής για να βοηθήσετε έναν γιατρό να αξιολογήσει την έκταση της πληγής. Γράψτε κάτω τα στοιχεία επαφής του ιδιοκτήτη dog.s εάν πρέπει να αρχειοθετήσετε μια δίκη.
Οι δίκες δαγκωμάτων σκυλιών προκύπτουν όταν το δάγκωμα σκυλιών είναι αρκετά σοβαρό να προκαλέσει τον τραυματισμό, τη διανοητική επιδείνωση, και τους λογαριασμούς νοσοκομείων. Ήταν ευεργετικό ότι γράψατε κάτω τη φυλή σκυλιών και τα στοιχεία επαφής σκυλιών owner.s επειδή θα τα χρειαστείτε κατά τον αρχειοθέτηση μιας δίκης δαγκωμάτων σκυλιών. Εάν επιλέξετε να αρχειοθετήσετε μια δίκη δαγκωμάτων σκυλιών, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με έναν πληρεξούσιο για να καταλάβετε τα δικαιώματα και τις απαιτήσεις σας για.



Ένας πληρεξούσιος θα εξηγήσει τους συγκεκριμένους νόμους δίκης δαγκωμάτων σκυλιών στο κράτος σας. Είναι καλό να είναι γνωστό ότι η πλειοψηφία των κρατών κρατά τον ιδιοκτήτη dog.s υπεύθυνο για οποιαδήποτε δαγκώματα σκυλιών. Θα πρέπει επίσης να καθοριστεί εάν ο ιδιοκτήτης είχε την προγενέστερη γνώση της επιθετικότητας dog.s. Αυτό καλείται δανγεροuς τις ροπές .. Ο ιδιοκτήτης ήξερε εκ των προτέρων ότι το σκυλί τους ήταν μιας ορισμένης φυλής που είναι επιρρεπές σε δάγκωμα; Παρείχαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας να ελεγχθεί αυτή η ανεπιθύμητη συμπεριφορά στο σκυλί τους;


Επιπλέον, μερικά κράτη έχουν θεσπίσει τη νομοθεσία που περιλαμβάνει στρηθτ την ευθύνη .. Ο ιδιοκτήτης είναι υπεύθυνος για τις ενέργειες dog.s τους εάν ήξεραν ότι το σκυλί ήταν επικίνδυνο ή όχι. Οποτεδήποτε το σκυλί τους δαγκώνει κάποιο που δεν κρατιούνται εκτεθειμένο κανένα θέμα η κατάσταση ή οι περιστάσεις.


Στο κτύπημα η πλευρά του νομίσματος είναι να αντιμετωπισθεί αυτό από την προοπτική σκυλιών owner.s. Τα Let.s λένε ότι ο ιδιοκτήτης σκυλιών είχε την προγενέστερη γνώση ότι το σκυλί τους μπορεί να είναι επικίνδυνο ή μπορεί να δαγκώσει κάποιο. Ο ιδιοκτήτης έλαβε έπειτα τα προστατευτικά μέτρα για να κρατήσει το σκυλί του σε μια ασφαλή περιοχή. Επίσης είχε τοποθετήσει. Beware των σημαδιών σκυλιών στην ιδιοκτησία του και έχει προειδοποιήσει άλλων για να μην πλησιάσει το σκυλί του όπως το σκυλί μπορεί να επιτεθεί. Ο ιδιοκτήτης είχε κάνει όλο αυτό, αλλά κάποιος didn.t ακούει ή ακόμα και προκάλεσε το σκυλί στο σκοπό.
Εάν ο ιδιοκτήτης έχει παράσχει αυτές τις προφυλάξεις ασφάλειας δεν οφείλονται μερικές φορές εκτεθειμένος στην αμέλεια θοντρηψuτορυ .. . Η συμβάλλουσα αμέλεια σημαίνει ότι το πρόσωπο που δαγκώθηκε κατάλαβε τον κίνδυνο του ζώου, αλλά προχώρησε να τοποθετηθεί στο περιβάλλον dog.s οπωσδήποτε. Αυτός ο τύπος δίκης δαγκωμάτων σκυλιών τελειώνει συχνά υπέρ του ιδιοκτήτη σκυλιών.


Εάν αρχειοθετείτε μια δίκη δαγκωμάτων σκυλιών μπορείτε να μηνύσετε για την αποζημίωση σχετικά με τις ιατρικές δαπάνες που θα υποστείτε λόγω στο δάγκωμα σκυλιών, τον πόνο και το βάσανο, τη ζημία ιδιοκτησίας, και τις επηρεασθείσες αμοιβές. Ένα κακοήθες δάγκωμα σκυλιών μπορεί να σας αφήσει ανίκανους να εργαστείτε για κάποιο χρόνο και χρειάζεστε έναν τρόπο να αποζημιώσετε τις απώλειές σας.


Μπορείτε επίσης να επιδικαστείτε τις σωφρονιστικές αποζημιώσεις σε μερικές περιπτώσεις. Εάν επιδικάζεστε ή όχι τις σωφρονιστικές αποζημιώσεις εξαρτάται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη dog.s. Ο ιδιοκτήτης προκάλεσε σκόπιμα το σκυλί τους και σας έβαλε στη γραμμή πυρκαγιάς; Σε αυτή την περίπτωση, η συμπεριφορά σκυλιών owner.s θα τιμωρηθεί με τη χορήγηση σας μιας πρόσθετης σωφρονιστικής τακτοποίησης ζημιών.


Εάν πάσχετε από ένα δάγκωμα σκυλιών μπορείτε να στηριχτείτε λίγο ευκολότερο ξέροντας ότι πολλά σχέδια ασφάλειας υγείας καλύπτουν τις δαπάνες που συνδέονται με τα δαγκώματα σκυλιών. Ενδεχομένως, won.t πρέπει πάντα δίκη να εξετάσετε μια σκυλιών των δαγκωμάτων και δαγκωμάτων σκυλιών. Καταλάβετε αν και αυτός εάν δαγκώνεστε από ένα σκυλί εσείς έχει τις νομικές αξιώσεις. Η έκταση και η φύση των νομικών αξιώσεων ποικίλλουν από το κράτος στο κράτος, αλλά οι βασικές οδηγίες έχουν συζητηθεί σε αυτό το άρθρο. Συμβουλευθείτε έναν πληρεξούσιο που έχει εργαστεί στις δίκες δαγκωμάτων σκυλιών στο παρελθόν για να υπολογίσει το καλύτερο σχέδιο δράσης.


Επισκεφτείτε τον ιστοχώρο δικών δαγκωμάτων σκυλιών στις φυλές ερευνητικών σκυλιών & πάρτε τις ελεύθερες άκρες στην κατάρτιση σκυλιών, τα βιβλία σκυλιών, προϊόντα σκυλιών & πώς να βρεί τους μοντέλα ζωγράφου σκυλιών & τους περιπατητές σκυλιών.

Category: 0 σχόλια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου